top of page

TER INFORMATIE VOORDAT JE EEN SESSIES BOEKT. SCROLL DAARNA NAAR BENEDEN OM TE KIEZEN WAT HET BESTE BIJ JOUW BEHOEFTEN PAST.

NOTE VOORAF!!

Als je voor de aller eerste keer een afspraak boekt via deze weg of met me persoonlijk een datum prikt, houdt er dan rekening mee dat er in ieder geval 4 of 5 dagen zit tussen moment van boeken tot de sessie zelf. Ik vraag je namelijk een intakeformulier in te vullen, die je zeker 3 dagen voor de sessie aan mij retourneerdZonder intakeformulier is er geen afspraak!

Ook heb ik graag een vrijblijvend telefoongesprek met je zodat we beide elkaar gehoord hebben en je zeker weet dat mijn manier van werken bij jou past. 

Sessies kunnen beide in Nederlands of Engels of een mix. Geef vooraf aan wat jij fijn vindt.

Video bell sessies kunnen op verzoek  ingepland worden voor de mama's die wat verder weg wonen of even niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Deze kunnen ingepland worden voor persoonlijke coaching sessies, bij het "Mom & (Spirit) Baby" programma, of bij "Crystal Yoni Magick" sessies. 

Alle sessies/behandelingen zijn ter ONDERSTEUNING en COMPLEMENTAIR voor verschillende soorten ziektes, aandoeningen, genezings en zelf-bekrachtigings processen. Dus op GEEN enkele manier een VERVANGING voor medische behandelingen. Breng altijd uw Medisch en/of andere Holistisch Arts(en) op de hoogte van uw sessies bij 2NoNa,

of vraag eerst toestemming bij je behandelend arts voordat je een afspraak met me inpland.

STOP a.u.b. NIET met voorgeschreven medicijnen, tenzij je behandelend arts daar toestemming voor geeft!

KIES EN BEVESTIG HIERONDER

bottom of page